Wat kunnen wij doen voor uw bedrijf of vereniging


Professionele uitstraling
Uw logo of naam geborduurd op uw bedrijfskleding zorgt voor een nette en verzorgde indruk. Het draagt bij aan de professionele uitstraling van uw bedrijf of vereniging. Daarbij is borduren ten opzichte van bedrukken duurzaam, slijtvast, kleurecht en bovendien chemisch reinigbaar. Borduren met vlam vertragende garens behoort ook tot de mogelijkheden. Uw logo kan ook in de vorm van een badge worden geleverd. Deze kan op elk gewenst kledingstuk of ander materiaal worden bevestigd.

Duur? ....... Laat u verrassen!
 
Promotie
Ook voor promotie van uw bedrijf of vereniging is borduren uitermate geschikt. Het is een mooie vorm van reclame en nog leuk om te geven ook. Of verras uw medewerker met een gepersonaliseerd cadeau bij geboorte, huwelijk, jubileum of pensioen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden. 
 
Het digitaliseren van uw logo.
Het omzetten van uw logo naar een borduurbestand vindt plaats in onze eigen studio.
De eenmalige kosten voor dit digitaliseren liggen tussen de € 25,00 en € 75,00 euro afhankelijk van de complexiteit van uw logo. Dit borduurbestand blijft eigendom van onze studio. Zo kunt u voor een nieuwe borduring van uw logo snel bij ons terecht en worden er geen digitaliseringskosten meer in rekening gebracht.